Insta2

onsdag 22 januari 2014

Nyår 2014

Och summering av nyårsmiddag 2013/14. Som vanligt börjar planerna med att "detta år gör vi nåt enkelt". Sen spårar det ur. Men ändå känns det för varje år som om logistik och utförande blir bättre.

Piemontesisk tomat med sardell och mozzarella
Meny

Tryffelchips- Cava
Löjrom, rödlök, smetana, levain - Chateu Palmer 2000 Magnum
Friterad Svartkål, pepparrot, Mackmyra gravad sik/salmalax - champagne
Waldorfsallad - champagne
Piemontesisk paprika bakad i ugn med sardeller och buffelmozzarella - Carema DOC 2007
Pol Roger sorbet smaksatt med bergamott
Friterad kalvbräss med jordärtsskocka, svart trumpsvamp och benmärg - Barolo Cascina Cucca 2007 Barolo d'Serralunga
Ledinge oxfile, dubbelfriterad pommes, bearnaise majonäs - Cotes d Rhones
Marrängswiss - hemgjord glass & maräng



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar