Insta2

måndag 31 december 2012

Nyår 2013

Menyn 2013


...


Palmer 2000 på Magnum brödigt, gult gott


Klassisk Kalix löjromstoast


Hemslungad Skagenröra på knäcke

Rimmad Salmalax, gurka, pepparrot, forellrom, blomkål, gräslök


Brödsmulor, gravad Salma, Nobissås


Gravad Oxfile från Ledinge med Trumpetsvamp i lag


Snabbhalstrad rå Oxfile, gåslever, Kennets tryffel


G.D Vajra har som många andra Nebbiolo en tydlig tryffel doft vilket matchade meny toppen, att luftas är viktigt


Alba tryffel risotto - tryffel från MG


Topprätten - Ledinge biff, mandelpotatispure, tryffelsmörsås


Hemsgjord gräddglass och hembränd kolasås med hallonreduktion och knäckflarn



Försnacks med champagne Palmer och Co 2000 på Magnum
Löjromstoast
Skagenröra på knäcke
Rimmad Salmalax och gurka, blomkål, citronette med forellrom, pepparrot
Gravad Salmalax, brödsmulor, Nobissås
Gravad Oxfile från Ledinge med torkad trumpetsvamp i 1-2-3-lag
Halstrad Oxfile från Ledingem, gåslever, gotländsk tryffel
Risotto med Albatryffel
Biff från Ledinge med mandelpotatispure, smörtryffelsky
Vin till varmrätt G.D Vajra Barolo 2007

övriga viner under kvällen
Barolo Serralunga Cerrati Vigna Cucco 2007
Bolinger
Palmer o Co 2006
Pierre Peters blancs blancs (årets Nobel champagne)
Chapel Hill


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar