...och lite smakkombinationer från Sancerre och Valpolicella.
Ovanligt att inte provlaga rätterna innan man bjuder gäster. Denna kväll
-Brasato al Nebbiolo
-omelett på jordärtskocka med sardellsås
För att säkra upp situationen hade vi försnacks med Chevre och Sancerre, Amarone och Parmesan.
Under kvällen serverades
2003 Capitel S. Eugenio Valpolicella Classico Superiore
2007 Cascina Cucco Barolo "Cerrati"
2010 Domaine de la Villaudière Sancerre
2007 Carema Riserva
2008 Carema Classico
Maten föll väl ut även om brasatoköttet blev lite torrt, knepet är att dränka den i såsen. Rätten upplevs väldigt äkta, enkel,rustik. Bara smaker inget fancy
Jordärstkockan är mäktig och jag ser det mer som en snacks. Bagna Cuda såsen var väldigt populär och trots skarpa sardeller funkade den bra med Caremans lätta karraktär.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar